Dorpsraad Vasse Mander Hezingen © 2018

info@dorpsraadvasse.nl
Laatste Nieuws...

WELKOM

Hartelijk welkom op de website van de Dorpsraad Vasse, Mander, Hezingen en omstreken. Op deze site willen we graag laten zien wie we zijn en wat we voor ons mooie dorp willen bereiken. Projecten die we al afgerond hebben, zaken waar we mee bezig zijn en uitdagingen die nog voor ons liggen. Allemaal activiteiten die tot doel hebben de leefbaarheid in Vasse, Mander en Hezingen te verbeteren.


Wij als Dorpsraad slagen hier alleen in als jullie, de inwoners, actief meedenken en doen. Elk nieuw initiatief kan natuurlijk ook bij jullie beginnen. En als dat initiatief voor alle inwoners, of een overgrote meerderheid hiervan, voordelen biedt, dan is de Dorpsraad dé instantie om eventueel in samenwerking met de gemeente of andere lokale overheden jullie plannen te realiseren.


Heb je dus een goed idee om de leefbaarheid in ons dorp te verbeteren en ben je niet te beroerd om zelf ook de handen uit de mouwen te steken, laat het ons dan weten. Reacties zijn altijd welkom. Zie het tabblad “Wie is wie… ‘ of “Contact” om met ons in contact te komen.